Trainingen / workshops

Naast individuele begeleiding zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan een workshop of training. Samen met leeftijdsgenoten ga je op een fijne manier aan de slag met onderwerpen die op dat moment voor jou belangrijk zijn.

 

Training “Zijn wie je bent” voor meiden van 11-15 jaar

In het begin van je tienerjaren ga je je identiteit ontwikkelen. Wanneer je meer weet over jezelf, en voelt wat goed bij je past, is het makkelijker om zelfverzekerd te zijn. Je ontwikkelt dan een goed zelfbeeld, bent weerbaarder en kunt makkelijker met uitdagingen omgaan. In deze training gaan we aan de slag met de volgende vragen:

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Op een gezellige en creatieve manier ga je jezelf beter leren kennen en begrijpen. We maken gebruik van de online Talentenscan zodat je talenten, drijfveren en leerstijl zichtbaar wordt. Ook gaan we onderzoeken wat je met je talenten kunt, en hoe je ze zo inzet dat je er gelukkig van wordt.

In het najaar start er weer een groep. Wil je meedoen? Geef je dan op via de mail, in overleg worden de data gepland. Groepen zijn maximaal 6 personen groot.

Kosten voor de workshop zijn 150 euro inclusief 4 bijeenkomsten van 1,5 uur, materiaal, online TalentCompass en ouderavond.

  

Being different is one of the most beautiful things on earth.

adminWorkshops Jongeren