TalentCompass

TalentCompass

Zou je graag meer zicht hebben over hoe je in elkaar zit? Wil je het beste in jezelf naar boven halen? Of worstel je met je profiel- of studiekeuze? Met het TalentCompass krijg je een duidelijk beeld van je talenten en innerlijke drive. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen, kun je makkelijker kiezen wat bij je past, weet je wat de beste manier voor jou is om te leren en kun je de dingen doen waar je echt blij van wordt. Kortom: je kunt jezelf makkelijker ontwikkelen tot een gelukkige en zelfstandige volwassene.

De Personal Talent Explorer (PTE) voor volwassenen en studenten bestaat al bijna 50 jaar en is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Sinds 2013 is er ook een PTE voor kinderen/jongeren van 8-16 jaar en voor jongeren van 16-25 jaar, het TalentCompass.

Na een kennismakingsgesprek (met jou en je ouders), het invullen van een vragenlijst op de pc en een spelanalyse krijg je een uitgebreide rapportage over jouw talenten en sterke kanten. Ook kan er een analyse voor je school worden gemaakt. Het TalentCompass kan jaren gebruikt worden om bij nieuwe situaties te kijken wat de goede richting is.

Je kunt een TalentCompass laten maken omdat je met specifieke vragen over jezelf zit, maar ook omdat je graag meer wilt weten over hoe je in elkaar zit en waar je talenten liggen. Ook kan het veel inzicht geven over welk profiel of welke studie bij je past.

www.talentcompass.nl

 

“Iedereen heeft een talent, maar niet iedereen heeft de moed zijn talent te volgen.” -Erica Jong-

adminTalentCompass