Over mij

Zijn wie je bent is niet vanzelfsprekend. Als hoogsensitieve jongere en volwassene was het voor mij niet altijd makkelijk om keuzes te maken die het beste bij mij pasten. Mijn kinderen hebben mij hierin een spiegel voorgehouden en met het starten van een eigen praktijk, waarin ik mijn missie kan leven, werd ik steeds meer wie ik echt ben.

Het is mijn drijfveer om jongeren en volwassenen te begeleiden bij dit proces. Ik werk vanuit de positieve psychologie, talenten en helemaal jezelf mogen zijn, omdat dit de basis is om te groeien en uitdagingen het hoofd te bieden. Hierbij werk ik met verschillende methoden (o.a. creativiteit, beweging, gesprekken en spel) afhankelijk van de hulpvraag en de hulpvrager.

Omdat ik graag leer en ontwikkel heb ik in de loop der jaren verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. De belangrijkste zijn:
Sociologie, Kindercoach, Jongerencoach, IEMT, Psychosociale Basiskennis, Talentcoaching en -therapie, LogoSynthese, Systemisch werken met gezinnen, Klinische Psychologie, Omgaan met Verlies, Eerste hulp bij Hechting.

Belangrijker dan de opleidingen die ik heb gevolgd is wie ik ben. Het is belangrijk dat je (kind) een klik met mij voelt wanneer we gaan samenwerken. Om te onderzoeken of deze klik er is plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

SandraOver mij