(Jong) Volwassenen

Met het volwassen worden gaat je ontwikkeling door. Relaties, je eigen plek, een carrière en/of het krijgen en opvoeden van kinderen verandert veel in je leven. Op een gegeven moment kun je op een punt komen waarop je jezelf eens goed onder de loep wilt nemen. Dat kan zijn omdat je vastloopt, jezelf wilt ontwikkelen of omdat je de beslissing neemt om bewustere keuzes te gaan maken in je leven.

 

Individuele begeleiding

Wil je meer balans vinden? Wil je weer ontdekken wat je echt graag doet en waar je passie ligt? Leren omgaan met je hoogsensitiveit en/of (hoog)begaafdheid? Vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen? Weet je eigenlijk niet meer waar je blij van wordt? Of heb je angsten of overtuigingen waar je niet los van komt en die je geluk in de weg staan?

Tijdens een aantal sessies nemen we je vragen onder de loep en gaan we er mee aan de slag. Dit kan met behulp van een TalentCompass, gesprekken, systemisch werk en/of logosynthese.

Een TalentCompass geeft je veel inzichten over jezelf, je werk/studie, maar ook je relaties met anderen. Je vult thuis een online vragenlijst in die, samen met een gesprek, resulteert in een rapportage die inzicht in jouw aangeboren talenten en drijfveren geeft. Er ontstaat een duidelijk beeld van jouw sterke kanten, motivatie en jouw manier van leren en werken. Het laat zien wat het verschil is tussen je aangeleerde kwaliteiten en de talenten die je van nature energie geven. Dit helpt om steeds meer je eigen leven te gaan leiden op een manier die bij jou en je talenten past.

 

Workshop “Zijn wie je bent!”

Als volwassen vrouw ben je vaak zo druk dat je er zelf bij inschiet. Een aantal keer per jaar geef ik een workshop waarin je weer even stil staat bij jezelf. Samen met anderen ga je op speelse wijze aan de slag met vragen als: Waar ligt mijn kracht? Waar word ik blij van? Hoe houd ik energie over? Hoe kan ik meer leven vanuit mijn passie? Hoe kan ik mijn kracht/passie beter inzetten binnen mijn gezin?

De workshop is inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch.

Na deze workshop is het mogelijk een verdieping te doen met behulp van een online TalentCompass. Deze vul je thuis in. Afhankelijk van de behoefte van de groep wordt deze vervolgens individueel of in een groep uitgelegd.

Zie de blog over deze workshop voor de ervaringen van een eerdere deelneemster.
Er is steeds plaats voor min. 4 en max. 8 deelnemers.

Kosten voor de workshopdag: 70 euro incl. uitgebreide lunch
Wanneer je jezelf opgeeft kijken we in overleg welke datum het beste past.

Wil je de workshop met vriendinnen of collega’s volgen, vraag dan naar de mogelijkheden.

 

Loslaten van wat je denkt dat anderen van je verwachten brengt je dichter bij wie je zelf bent!

 

Sandra(Jong) Volwassenen