TalentCompass®

Zou je graag een “handleiding” voor je kind willen om het beste in hem of haar naar boven te halen? Met het TalentCompass krijg je een beeld van de talenten en innerlijke drive van je kind. Vanuit deze talenten en innerlijke drive help je je kind om meer zelfvertrouwen te krijgen, makkelijker vriendjes te maken, met plezier te leren en dingen te doen waar hij echt blij van wordt. Kortom: je kunt je kind (laten) aanspreken op talenten waardoor ze zicht tot gelukkige en autonome volwassenen ontplooien.

De Personal Talent Explorer (PTE) voor volwassenen en studenten heeft zijn diensten al lang bewezen en is gebaseerd op 45 jaar wetenschappelijk onderzoek. Sinds 2013 is er ook een PTE voor kinderen van 8-16 jaar, samen met een spelanalyse vormt deze het TalentCompass.

Na een kennismakingsgesprek, het invullen van een vragenlijst op de pc en een spelanalyse krijgen ouders in een gesprek een uitgebreid beeld van hun kind. Ook kan er een analyse voor de leerkracht(en) worden gemaakt.

Je kunt een TalentCompass laten maken omdat je met specifieke opvoedings- of leervragen zit, maar ook omdat je graag meer wilt weten over wat je kind drijft en waar precies de talenten liggen.

www.talentcompass.nl 

 

“Iedereen heeft een talent, maar niet iedereen heeft de moed zijn talent te volgen.” -Erica Jong-

adminTalentCompass®